Skip to content Skip to footer

Inschrijving VZBI Wedstrijddag 2024 geopend

Op 11 april a.s. vindt in Zoetermeer de jaarlijkse VZBI Wedstrijddag plaats. Op deze door de Vereniging Zelfbescherming Bedrijven en Instellingen georganiseerde dag nemen bhv-ploegen het op een sportieve wijze tegen elkaar op met praktijkscenario’s die volgens ‘de regels’ moeten worden afgehandeld.

Sociale ontmoetingsdag bhv-teams

De VZBI Wedstrijddag is voor de deelnemende teams niet alleen een moment om zichzelf langs de maatlat te leggen en te zien waar ze staan met hun vaardigheden en kennisniveau, maar ook een sociale ontmoetingsdag waar relaties worden bestendigd en kennis en ervaringen worden gedeeld. Mensen leren hier veel van de geboden praktijkscenario’s, maar ook van elkaar.

Ploegleider van het jaar 2024

Een speciaal element tijdens de wedstrijddag is het ‘ploegleidersscenario’, dat door NIBHV in het leven is geroepen en zijn eigen prijstrofee heeft. De ploegleider is bij een bhv-inzet een cruciale schakel in de hulpverlening. Hij of zij moet de ploeg aansturen, de acties coördineren en adequaat informatie overdragen aan externe hulpverleners als die arriveren. De effectiviteit van zijn rol staat of valt met discipline en heldere communicatie. Hoe breng je een opdracht goed over op je team en hoe weet je mensen te motiveren?

Vanuit dat belang heeft NIBHV een apart wedstrijdelement toegevoegd om ploegleiders gericht uit te dagen.

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.