Skip to content Skip to footer

Bewust Veilig-dag: we blijven erop hameren

Op woensdag 30 maart 2022 vindt de zesde editie plaats van de Bewust Veilig-dag. Bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud brengen op die dag bewust veilig werken extra onder de aandacht. De slogan van dit jaar: we blijven erop hameren.

Veilig werken in bouw, techniek en onderhoud

Veilig en gezond werken is het hele jaar door een vast onderwerp voor de bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud (BTO). Dat is niet voor niets, want per jaar vinden er nog steeds te veel ongevallen plaats. De brancheorganisaties Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland blijven daarom hameren op veilig en gezond werken. Op woensdag 30 maart 2022 organiseren zij daarom wederom de Bewust Veilig-dag met als slogan We blijven erop hameren.

Diverse initiatieven voor meer veiligheid

De Bewust Veilig-dag wordt voor de zesde keer georganiseerd. Elk jaar zijn er binnen bedrijven diverse initiatieven op en rond de dag zelf om medewerkers op een ludieke en unieke manier bewust te maken van het belang van veilig en gezond werken. Van pubquiz tot veiligheids-selfie, van gratis trainingen tot roadshows en van workshops tot toolboxmeetings.

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.