Skip to content Skip to footer

Studiedag 2021 van Het Oranje Kruis in teken ‘Verbinden’

Op zaterdag 6 november organiseert Het Oranje Kruis de Studiedag 2021. Dit jaar is het thema ‘Verbinden’. Centraal staan de nieuwe richtlijnen eerste hulp (NREH) die dit jaar zijn gepubliceerd.

De Studiedag heeft voor het eerst een hybride vorm, waar offline en online elkaar ontmoeten. De praktische workshops zijn alleen toegankelijk voor fysieke bezoekers. Met het offline gedeelte hoopt de organisatie ook nieuwe bezoekers aan te trekken.

Inspiratieprijs

Tijdens de Studiedag wordt voor de zesde keer de Inspiratieprijs uitgereikt. Deze prijs wordt overhandigd aan een persoon of organisatie die het afgelopen jaar op innovatieve en inspirerende wijze is omgegaan met ehbo. Kanshebbers op de Inspiratieprijs 2021 zijn:

  • Sandra Corbet bracht ‘Spelenderwijs ehbo leren met Amley en Woko’ op de markt, waarmee kinderen op jonge leeftijd met de beginselen van ehbo in aanraking kunnen komen.
  • Lilian Kelly heeft een ehbo-oefenpop ontworpen als professioneel en veilig alternatief, toen bleek dat er door de uitbraak van het coronavirus geen Lotus-slachtoffers meer ingezet konden worden.
  • Astrid Kerkhof, is door een van de leden van ehbo-vereniging BergOss genomineerd voor haar lessen tijdens de lockdown.

Informatiemarkt

Bezoekers van de Studiedag 2021 kunnen ook de informatiemarkt bezoeken. Hier zullen een groot aantal standhouders aanwezig zijn. NIBHV is een van deze standhouders en ontmoet hier graag instructeurs eerste hulp. Bezoekers van de stand ontvangen bovendien een gratis poster.

Praktische informatie

De Studiedag 2021 is op zaterdag 6 november in NBC Congrescentrum, Nieuwegein.

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.