Skip to content Skip to footer

Oktober is de Maand van Ontruimen

Brand, wateroverlast, stroomuitval, een ongeval met gevaarlijke stoffen, een bommelding of een gaslek: op elke werkplek kan een incident plaatsvinden dat de veiligheid van de mensen in en rond het gebouw direct bedreigt. Op zo’n moment is een goede, snelle ontruiming van het gebouw van levensbelang. Maar hoe pak je dat goed aan, een goede ontruiming? Om je daarbij te helpen organiseert NIBHV in oktober de Maand van Ontruimen.

Doe mee met de Maand van Ontruimen

Organiseert jouw bedrijf de komende periode een ontruimingsoefening? Of is het al weer lang geleden dat jullie geoefend hebben en wil je dit graag weer een keer doen? Doe dan mee met de NIBHV Maand van Ontruimen. We geven de ontruimingsoefening van jouw bedrijf graag aandacht op onze website, op vakbladveiligheid.nl, op onze social media en via onze nieuwsbrieven.

Tips voor ontruimen

Om je te helpen bij het goed voorbereiden van een ontruiming, hebben we een voorbeeld-ontruimingsplan gemaakt. Het is het beste om te beginnen met een eenvoudige oefening. Neem de eigen ontruimingsprocedures als uitgangspunt, en gebruik scenario’s die daadwerkelijk in het bedrijf (kunnen) voorkomen. Hulp of inspiratie nodig? Kijk op de expertisepagina ontruimen.

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.