Skip to content Skip to footer

Instructeurspakket: Rookverspreiding en handelingsperspectief bhv

NIBHV heeft een instructeurspakket ontwikkeld voor haar nieuwe leerstof die aangevuld is met het handelingsperspectief bhv naar aanleiding van het in 2020 gepubliceerde rookverspreidingsonderzoek.

Met de nieuwe informatie over de invloed van het gedrag van bhv’ers op rookverspreiding kunnen instructeurs hen nog beter voorbereiden op noodsituaties waarbij rookontwikkeling een rol speelt. Door deze kennis in te zetten in trainingen, kunnen instructeurs bijdragen aan een veiligere werkomgeving voor cursisten en hun collega’s. Betere inzichten rondom rookverspreiding leiden tot betere bhv-beslissingen.

Leerstof in juni beschikbaar

NIBHV heeft in alle relevante les- en leerstof de lessen uit het rookverspreidingsonderzoek verwerkt. Dit komt in juni beschikbaar via de webshop en in NIBHV Competent. Met dit speciale pakket zijn instructeurs volledig geïnformeerd over de nieuwe inzichten en kunnen zij er meteen mee aan de slag.

E-learning en toolbox

Het pakket bestaat uit een e-learning met daarin een toolbox voor instructeurs waarin de achtergronden van de nieuwe leerstof worden uitgelegd.

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.