Skip to content Skip to footer

Derde editie eRIC komt eraan

Op 18 & 19 mei 2022 vindt de derde editie van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) plaats op Vliegveld Twenthe te Enschede.

Verbindingsplatform

Twee dagen lang is dit het verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals, kennisinstituten en (toe)leveranciers van voertuigen, beschermende kleding en uitrusting, robottechniek en 3D oefen- en trainingsapplicaties, specialistische ondersteuningsteams, verbindingen en informatievoorziening.

Exposanten

Ruim 200 fabrikanten en (toe)leveranciers in de veiligheidsindustrie presenteren zich op Vliegveld Twenthe. Zo zijn er exposanten op het gebied van duurzame voertuigen, kleding & uitrusting, 3D-trainingsapplicaties en communicatiemiddelen.

Bezoekers

Als multidisciplinair vakevenement is eRIC hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals van alle overheidsdiensten en commerciële dienstverleners. Op 18 & 19 mei zullen professionals van Politie, Brandweer, Defensie, Ambulance, Takel & Berging en Boa’s, maar ook diverse bestuurders en veiligheidskundigen uit de (zware) industrie zullen aanwezig zijn op Vliegveld Twenthe.

Thema’s

Deze editie van eRIC staan de volgende thema’s centraal:

  • Virtual reality: wordt 2022 voor het veiligheidsdomein het doorbraakjaar van de virtual reality?
  • Energy in motion: zijn overheid en energiebranche klaar voor de energietransitie?
  • Robotica: robots zijn bezig aan een opmars in het veiligheidsdomein.
  • Drones: het gebruik van drones voor veiligheids- en hulpverleningsdoeleinden.
  • Meldkamerplein: het Meldkamerplein is van vaste waarde op de eRIC.

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.