Skip to content Skip to footer

Tiende first responder bno erkenning uitgereikt

Op 21 februari is door Koos Pulleman, directeur van NIBHV, de tiende first responder bedrijfsnoodorganisatie erkenning uitgereikt aan de St. Florian Groep in Rotterdam.

Het doel van het fire bno systeem is het op maat opleiden en het op peil houden van de vakbekwaamheid van de first responder bno. NIBHV zorgt voor borging van de vakbekwaamheid door registratie van opleidingen en oefeningen en kwaliteitsbewaking bij de opleidingsinstituten. De first responder bno opleidingen mogen alleen worden verzorgd door NIBHV erkende opleidingsinstituten. Erkenning vindt plaats op basis van de  ‘Erkenningsregeling Organisatoren opleidingen fire bno’. Om erkend te worden, moet een aanvraagprocedure en erkenningsaudit doorlopen worden.

Tiende first responder bno erkenningsregeling
John van Delzen van de St. Florian Groep (links) en Dennis Maasland, manager operations van Karl Rapp (midden) ontvingen de erkenning uit handen van Koos Pulleman (rechts).

Supertrots

John van Delzen, eigenaar van St. Florian Groep, vertelt dat hij supertrots is op de behaalde erkenning. “Het viel, ook door corona, niet mee om dit snel voor elkaar te krijgen. Het traject heeft ons veel inzicht gegeven in de hiaten in onze organisatie. Daar hebben we met dit waardevolle systeem nu een slag in geslagen.” Zo heeft de St. Florian Groep een leerlingmanagementsysteem aangeschaft en ingericht. “Wij kunnen onze klanten, bedrijven met een verhoogd risico, nu nog beter bedienen met gefundeerd maatwerk. Ook inspectiediensten omarmen dit, want alles wat we doen is vastgelegd en geborgd.”

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.