Skip to content Skip to footer

Hoe snel is jouw ontruiming?

In oktober organiseert NIBHV de ‘Maand van Ontruimen’. In deze maand wordt het belang van de jaarlijkse ontruimingsoefening benadrukt. Dit keer is de uitdaging: meet hoe snel jouw team jullie gebouw kan ontruimen.

Incidenten kunnen onverwacht toeslaan, en het is van cruciaal belang dat jouw bedrijf goed voorbereid is om snel en veilig te ontruimen. Tijdens de Maand van Ontruimen moedigt NIBHV bedrijven en organisatie aan om deel te nemen aan oefeningen en simulaties om de snelheid en effectiviteit van je evacuatieprocedures te verbeteren.

Hoe snel is jouw ontruiming?

Dit keer is de uitdaging: meet hoe snel jouw team jullie gebouw kan ontruimen en of jullie recordtijd kan worden verbroken. Regelmatige training is de sleutel tot succes. Door minstens één keer per jaar te oefenen, zal je team steeds beter worden en in noodgevallen nog sneller en efficiënter handelen.

Hoe deelnemen?

Plan een ontruimingsoefening in oktober. Je vindt hier een handig gratis hulpmiddel die je daarbij kan helpen. Verzamel gegevens over de tijd die het kost om jullie gebouw te evacueren.

Deel ervaringen

Deel jullie ervaringen en resultaten met NIBHV. Laat weten hoeveel sneller jullie ontruiming is geworden en welke inzichten jullie hebben opgedaan. Stuur een e-mail naar: ontruimen@nibhv.nl

the Kick-ass Multipurpose WordPress Theme

© 2024 Kicker. All Rights Reserved.